Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εύρεση μηχανικού ποδηλάτου/κατάστημα επισκευής

Μια ζωή αντί να επισκευάζω τα ποδήλατα μόνος μου, εμπιστεύομαι άλλους καταρτισμένους. Δεν είναι ότι δε ξέρω απλώς πιστεύω πως έκαστος στο είδος του.
Στο παρελθόν βέβαια το είχα πληρώσει με 20 ράμματα στο κεφάλι γιατί κάποιος δεν είχε κάνει σωστή δουλεία στα φρένα (έπεσα με 45 χλμ σε τσιμεντένιο τοίχο, αν δεν ήξερα να πέσω θα είχα πεθάνει).
Ήδη είχα 2 ποδήλατα το χρεπ και μια κούρσα (ideal) και θα αγόραζα και ένα ΜΤΒ και θα ερχόταν και ο πύραυλος από Αγγλία σε κομματια.αρα σχεδόν κάθε 20 μέρες θα ήθελα επισκευές και συντηρήσεις. Εκείνο το μαγαζί στο Χαλάνδρι αν και έχει καλό μηχανικό (Μιχάλης) είναι εκτός χρόνου (για να με εξυπηρετήσουν έπρεπε να περιμένω πίσω από τα 12χρονα που είχαν πάει για αλλαγή...σαμπρέλας αν και είχα ραντεβού!), η γνωστή αλυσίδα που αντιπροσωπεύει μια μάρκα το έχουν δει πυρηνικοί ποδηλάτες (για να δέσουν τη κούρσα που με βοήθησε ο Vitoman έπρεπε να κλείσω ραντεβού......2 εβδομάδες μετά!) και τέλος ένα μαγαζί στη Μιχαλακοπουλου αν και είδα ότι στο ΜΤΒ είναι πολύ καλοί στη κούρσα δε πρέπει να έχουν δουλέψει πολύ. Έπειτα είναι και ο Σερκος. Φοβερός ο ίδιος στο ΜΤΒ με γνώσεις αλλά το τελευταίο καιρό άλλαξε τελείως τακτική: ακριβές τιμές, προσπάθεια εκμετάλλευσης και αγένεια. Τις τελευταίες φορές που πήγαινα εκεί που άλλοτε γινόταν χαμός τώρα δεν είχαν ούτε ποδήλατο για επισκευή... 
Σε μια προπόνηση με το ideal στη Πεντέλη σκάει το λάστιχο. Σαμπρέλα γιοκ. Είχα ήδη πριν λάστιχο. Κατά τύχη περνάει ένα παλικάρι με ΙΧ που μένει εκεί και ήξερα ότι είναι ποδηλάτης (ΜΤΒ). Μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα πάμε στο Λουκά. Ποιο Λουκά? Είναι ένα μαγαζί (βασικά τρύπα) στα Μελίσσια. Ο Λουκάς μετά από κουβέντα και αφού του ανέφερα στόχους εξοπλισμούς αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Δε θέλω να αναφέρω τι και πως (δεν έχει ανάγκη) απλώς να πω ότι έχει αναλάβει τα ποδήλατα πρωταθλητών αλλά προσέχει το ίδιο και εκείνο το ποδήλατο αγορασμένο από σουπερμαρκετ που του έφεραν.
Καλά σχόλια και μου το πρότειναν είναι Ο Frederik. Σε κάποια ανταλλακτικά με βοήθησε αλλά προς το παρόν είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου